www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Watery er blevet forhandler af produkter fra Purepower, der er en dansk virksomhed, som producere...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Nye produkter på hjemmesiden!

Opdateret sidst d. af Ida Kristensen Læsetid: ca. 7 minutter.

Watery er blevet forhandler af produkter fra Purepower, der er en dansk virksomhed, som producerer alt fra energipulver og proteinpulver til gels. At firmaet er dansk og har danskproducerede produkter, er super fedt, da du dermed kan være sikker på, at du ikke pludselig indtager et præstationsfremmende stof, som kan findes på dopinglisten. Purepowers produkter henvender sig, som nogle af de første på markedet, til endurance atleter, herunder svømmere.

Som med alle andre produkter, kan det være utrolig svært at finde lige netop de produkter, der er bedst til dig. Jeg har derfor testet produkterne over en længere periode og vil i dette blogopslag dele mine favoritter og guides til, hvordan du kan benytte produkterne fra Purepower til at få mere ud af træningen. Du finder produkterne fra Purepower her: https://www.watery.dk/collections/kosttilskud-til-sv-mning 

Carbo Race Elektrolyt - appelsin

Vi starter med min ultimative favorit. Dette produkt er et energipulver, som du blander op med vand i drikkedunken. Jeg bruger cirka 60g til en stor drikkedunk, som holder hele træningen (der følger en måleske med). Energipulveret består naturligvis naturligvis af hurtige kulhydrater (fructose osv..), som hurtigt optages i muskelcellerne. Derudover er produktet også tilsat elektrolytter, som egentlig bare et finere ord for salte. Når du træner i varme omgivelser som i det fleste svømmehaller i Danmark og især på udendørs træningslejrer, er det meget vigtigt, at du vedligeholder en god væskebalance, så du ikke dehydrere. En dårlig væskebalance er EKSTREMT præstationshæmmende!! Men hælder du bare en masse væske kroppen uden at indtage salt, risikerer du vandforgiftning. Vandforgiftning er en tilstand, hvor kroppen får for meget vand, så alt væsken diffunderer ind i cellerne. Dette kan i værste tilfælde betyde, at cellerne udvider sig og sidste ende springer. Du kan nok godt forstille dig, at dette ikke er så sundt, og især ikke for cellerne i hjernen... 

I princippet er der ikke den store forskel på dette produkt en drikkedunk med saftevand tilsat en knivspids salt. De fleste, herunder mig, foretrækker at have sit energidrik på pulverform, da dette smager bedre (saftevand og salt er ikke altid den bedste kombi) og er meget lettere at have med på farten end flaske saft og en bøtte salt. Derudover er altså bare lidt øv, når de 5 Liter saftevand springer i kufferten, så man kun har træningstøj rødt som jordbær med duft af tranebær på en træningslejr et par 100km hjemmefra.

 Dette produkt smager rigtig godt, og er derfor også min favorit (det smager lidt af en tynd appelsinjuice). Derudover blander produktet fint op uden klumper.

En bøtte med 500g koster 99,95kr på hjemmesiden.

Proteinsnack - mælkechokolade

Det næstbedste produkt (ifølge mig) er proteinsnacken. Det gode ved Purepower i mine øjne er som sagt, at deres produkter henvender sig til endurance atleter. Det gør deres proteinprodukter selvfølgelig også. I proteinbaren på 35g finder du derfor også "kun" 28% protein. Dette skyldes at der i proteinbaren også er 16g kulhydrat. For selvom det er proteinerne dine muskler skal have for at vokse (eller for at restituere), skal din krop først have kulhydrat til at "nedbryde" proteinet. Protein er et enormt stort molekyle sammenlignet med andre næringsstoffer, som din krop har brug for. Efter endt svømmetræning eller anden endurancetræning, vil dine kulhydratdepoter ofte være helt tomme. Det er derfor vigtigt, at du indtager kulhydrat sammen med proteinet, ellers nedbryder din krop bare nye muskler for at få energi til at nedbryde proteinet, og det bliver du altså hverken stærkere eller hurtigere af!

Baren er lille og overkommelig med et tyndt overtræk af chokolade, hvilket får den til at smage lidt af yankiebar. Personligt spiser jeg en proteinsnack efter hver morgentræning, da jeg nemt kan spise den på cyklen på vej i skole uden at blive griset helt til. Jeg har tidligere prøvet med mælkeprodukter som yoghurt og kakao, som også har et fint indhold af kulhydrat og protein. Jeg oplevede desværre bare ofte, at mælkeprodukterne var svære at indtage på farten eller blev varme i tasken.

Du kan købe 3 proteinsnacks for 47,95kr på hjemmesiden.

 Valleprotein - Jordbær

Jeg har ikke så meget at sige om dette produkt udover smagen - som er formidabel! Dette produkt er det tætteste du kommer på rent protein. Jeg bruger det primært til at bage, hvor jeg tilsætter det til proteinpandekager eller æggemuffins (til pandekagerne er den med chokolade rigtig god). Men lige netop smagen med jordbær er også rigtig vellykket, når den blandes op med vand (hvilket man ikke ser så tit med proteinpulver!). Proteinet er valleprotein (fra mælk), og blandes let op uden klumper (også i en almindelig drikkedunk). Blander du pulveret op med mælk smager det lidt af jordbærmilkshake (brug en mælk med højere fedtprocent).

En bøtte med 325g koster 99,95kr på hjemmesiden.

Energy snack - original

Dette produkt er en energibar lavet af naturlige varer. Baren er firkantet og let at have med på farten (kan sagtens være i en jakkelomme). Baren består primært at havregryn, men har en let smag af honning. Jeg bruger primært baren, når vi har træninger med lang dryland og svømning, så jeg kan få tanket hurtig energi under træningen. Dette fungerer bare bedre for mig end brød, frugt og hvad der ellers er af hurtige kulhydrater.
Baren koster 15,95kr på hjemmesiden.

Hydro - bærsmag

I starten forstod jeg ikke helt produkt, lige ind til jeg drak et glas vand med opløst salt - føj! Dette produkt er et rør med 20 taps af 4g. Tabletterne består af elektrolytter (salte) med smag. Jeg bruger dem primært på varme dage, hvor jeg indtager massere af væske, for at bibeholde en god væskebalance. En tablet skal opløses i 200-300mL vand (cirka et glas).
Produktet smager lidt af Blue Keld (danskvand med smag/light sodavand). Du kan derfor nyde dine elektrolytter frem for det rædsomme opløste salt. Jeg har også brugt produktet på dage med nedtrapning, hvor behovet for ekstra kulhydrat ikke har været stort, men hvor der alligevel har været tilpas varmt i hallen til, at jeg følte mig nødsaget til at indtage elektrolytter.
Derudover sveder jeg en del, når jeg træner. Jeg er derfor især en af de personer, der med stor fordel, bør benytte mig at elektrolytter under træning.
Et rør med 20 tabs koster 74,95kr på hjemmesiden.
Ud over mine fire favoritter kan du også få produkterne med andre smage en ovenstående. Derudover findes der også gels. Produkterne fra Purepower kan klart anbefales til alle enduranceatleter.
Følger du med instagram, vil du også kunne se at dygtige atleter som Mathilde Schrøder, Frans Johannesen og Amalie Mikkelsen allerede benytter sig af de lækre produkter.
Vi gør opmærksomme på, at produkterne naturligvis er tilskud og ikke skal erstatte en sund og varieret kost!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet