www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Den dejlige juletid og juleaften nærmer sig med hastige skridt. Du er måske lidt sent på den, og ...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Top 10: Mest populære svømme produkter til jul

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 9 minutter.

Den dejlige juletid og juleaften nærmer sig med hastige skridt. Du er måske lidt sent på den, og sveden begynder snart at pible stille og roligt ned af kinderne. Samtidig med det, så har du nok en meget forventningsfuld motionssvømmer, elitesvømmer eller triatletet, som regner med den helt store overraskelse til jul. Problemet er bare, at du ikke har én eneste ide om, hvad du skal give denne…… MEN du er ikke alene! Hos watery.dk har vi været igennem “helvedet” før, og derfor vil vi her komme dig til hjælp. Vi har nemlig samlet vores 10 mest populære/bedste/solgte svømme produkter i løbet af det sidste år her på denne side - perfekt som gave til din pige/dreng/nevø/niece/far/mor her til jul!

Og slå dig så løs!

 

Svømmetaske: TYR Alliance Backpack 3 (Pris: 476 kroner)

 • tyr svømmetaske
 • Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en ny svømmetaske HVERT eneste år står højt på enhver svømmers ønskeliste. Dét er altid en vinder, og 2016 er ingen undtagelse. Giver du en svømmetaske i julegave, så vil du blive elsket indtil næste jul. Det er sådan en fed gave at få som svømmer, fordi man lige meget hvad har brug for sådan en, og man ønsker bare ikke selv bruge penge på en taske. Dem vil man hellere bruge på mange andre ting, så giv en svømmetaske i julegave. Bare et rigtig, rigtig godt råd.

  Men lad være med at vælge en tilfældig taske, som du lige finder. Du kan ligeså godt tage den bedste på markedet fra starten, og det er helt klart denne lækre, 45 liter store og rummelige TYR Alliance Backpack 3 svømmetaske. For udover dens store rummelighed, så er den også virkelig holdbar i forhold til den tidligere svømmetaske fra TYR, da både lynlås og syninger er blevet forstærket. Tilmed har TYR Alliance Backpack 3 så uendeligt mange gode rum, så man næsten glemmer, hvor man ligger sine ting. Alt i alt er denne svømmetaske en komplet taske, som enhver svømmer ville skrige af glæde over at få.

  Pris: 476 kroner
  Køb din TYR Alliance Backpack 3 lige her
  Perfekt som julegave for: Moster/onkel, bedsteforældre

 • Svømmefødder:  DMC Swimfin finner (Pris: 388 kroner)

 • svømmefødder dmc
 • Svømmefødder som julegave? Hvem gider da have sådan en kedelig gave? Det skal jeg fortælle dig: En elitesvømmer. Vi svømmer med svømmefødder hver evig eneste uge nede i vandet, så vi SKAL simpelthen have et par. Og det kan vi med rette få i julegave, så vi kan bruge pengene på andet svømmeudstyr ;-)

  Kigger man sig rundt i de danske svømmehaller, så vil man hurtigt opdage tendensen indenfor svømmefødder. Langt størstedelen svømmer med de her orange, lyserøde eller grønne svømmefødder uden hæl ved navn DMC Swimfin finner. Det skyldes gangske enkelt, at det er de klart bedste svømmefødder på markedet i øjeblikket. Ikke nok med at de er meget behagelige at have på, så giver de på grund af den specielle udformning også et mere naturligt benspark. Noget du måske ikke forstår, men enhver svømmer ved hvad jeg snakker om. Og de ved også, at DMC swimfin svømmefødder er de bedste på markedet.

  Pris: 388 kroner
  Køb dine DMC Swimfin svømmefødder  lige her
  Perfekt som julegave for: Moster/onkel, bedsteforældre,

 • Drikkedunk: Funkita/Funky Trunks drinking bottle (49 kroner)

 • funky trunks drikkedunkfunkita drikkedunk
 • Du har måske allerede købt “hoved” julegaven, men mangler en lille ekstra gave at supplere med, men du ved bare ikke hvad det skal være. Heldigvis har vi hos Watery løsningen!

  Nemlig en rigtig lækker drikkedunk i skarpe farver fra enten Funkita eller Funky Trunks. Måske ikke den fedeste gave, men ikke desto mindre er det en gave, som man rent faktisk kan bruge til noget efterfølgende. Man kan nemlig aldrig få for mange drikkedunke! Specielt ikke når det drejer sig om sådan en lækker og stilfuld drikkedunk, som denne fra Funkita eller Funky Trunks.

  Pris: 49 kroner
  Køb din Funkita eller Funky Trunks drikkedunk her
  Perfekt som julegave for: Mor/far, moster/onkel, bedsteforældre, søskende, venner
 • Konkurrence badebukser/badedragter: TYR Omaha Nights badebukser/badedragt (pris: 1800 kr./3200 kr.)

 • tyr omaha konkurrence badebuksertyr omaha konkurrence badedragter
 • Er der én ting som altid står højt på enhver elitesvømmers ønskeliste, så er det et par nye konkurrence badebukser/badedragt. For det første kan man aldrig få for mange, og for det andet skal/bør de hele tiden skiftes ud, så man altid har svømmeudstyret i orden.

  Og når det kommer til konkurrence badebukser/badedragter, så er der i øjeblikket ingen der slår TYR Omaha Nigths badebukser/badedragter. Ikke nok med at både badebukserne og badedragterne ser knivsparke og virkelig fede ud, så er de også vanvittige hurtige nede i vandet (i den forstand, at de hjælper svømmeren hurtigere gennem vandet). Så har du en elitesvømmer i familien, som enten træner 2, 3, 5, 7 eller 10 gange om ugen, så er det næsten et must med sådan et par badebukser eller badedragter. Ganske enkelt.

  Pris: 1800 kr./ 3200 kr.
  Køb dine TYR Omaha Nights badebukser/badedragter her
  Perfekt som julegave for: Mor, far
 • Bikini: Funkita Summer Snaps (Pris: 450 kroner)

 • funkita summer snaps bikini
 • Bikini og piger. Det er ALTID en god kombination. Og sådan er det bare. Vælger du at give sådan en lækker og behagelig bikini, som falder i modtagerens smag, så vil hun blive ovenud glad. For stilfulde og lækre bikinier, som er til at betale, er svære at finde. Men så er det jo heldigt nok, at du er landet her, hvor vi har fundet vores mest populære og solgte bikini gennem det seneste år.

  Funkita Summer Snaps bikni er nemlig altid en vinder hos alle piger - både svømmere og ikke-svømmere. Den sidder rigtig behageligt og naturligt på kroppen, ligesom man bare ser knivskarpt ud i den. Tilmed kan man med fordel både bruge den på udlandstræningslejren, til almindelig svømmetræning indenfor, til svømmehallen eller på stranden. Alle steder vil Funkita Summer Snaps passe perfekt ind. Så vil du bare give en lækker julegave, som helt sikkert vil blive modtaget godt af jeres pige, så er det denne du burde gå med!

  Pris: 450 kroner
  Køb din Funkita Summer Snaps bikini lige her
  Perfekt som julegave for: Bedsteforældre, onkel/moster, søskende

 • Svømmebriller: Aqua Sphere Vista (Pris: 249 kroner)

 •  

  aqua sphere vista svømmebrille
  Man kan aldrig få for mange svømmebriller! Det er en regel, som alle svømmere er HELT enige i! Svømmebriller springer nemlig her og der og alle vegne, også skal man altid have en ekstra at hive op af svømmetasken - ellers vanker der af svømmetræneren ;-)

  Derfor vil du heller aldrig komme galt i byen, hvis du giver et par svømmebriler i julegave. Specielt ikke når det er sådan et par lækre og holdbare svømmebriller, som disse Aqua Sphere Vista. Aqua Sphere er nemlig bare toppen af poppen, når det handler om svømmebriller til både motionssvømmere, yngre børn og elitesvømmere. Ingen kan nå dem, hvilket ikke mindst skyldes den utroligt høje holdbarhed, som brillerne har, hvilket betyder at de gerne holder 2, 3 og 4 år før de bør udskiftes. Dét er imponerende!

  Pris: 249 kroner
  Køb dine Aqua Sphere Vista svømmebriller lige her
  Perfekt som julegave for: Mor/far, søskende, venner

 • Anti Dug spray: TYR Antidug (Pris: 40 kroner)

 • antidug spray tyr
 • Du kender det helt sikkert selv fra dine egne ture i svømmehallen. Det der med når svømmebrillerne lige pludselig begynder at dugge til, og pludselig støder du ind i kanten (ej, det håber jeg dog ikke er sket for dig). Men ikke desto mindre dugger svømmebriller ofte til, og det er der kun en løsning på. Nemlig: Anti dug spray.

  Og når det kommer til anti dug spray til svømmebriller, så er der bare ikke nogen der slår TYR´s. Ikke nok med at der er betydeligt mere i deres flasker end i andre mærkers, så har det også en langt hurtigere effekt.

  Pris: 40 kroner
  Køb dit TYR Antidug lige her
  Perfekt som julegave for: venner
 • Håndklæde: Funkita/Funky Trunks håndklæde (Pris: 230 kroner)

 • håndklæde funky trunks
 • At tørre sig med et lillebitte og ubrugeligt håndklæde kan pisse os svømmere helt af. Der findes ikke noget værre. Så vil du fjerne enhver svømmers største irrationsmoment, så burde du virkelig overveje at give et lækkert, stort og stilrent håndklæde. Bare et godt råd, for sådan en julegave vil altid falde i god jord hos modtageren.

  Og dette lækre og store håndklæde kunne med fordel godt være dette Funkita eller Funky Trunks håndklæde. som allerede bruges af rigtig mange svømmere. For ikke nok med at det ser virkelig lækkert ud, med det store logo i front med en bagvedliggende farve, så tørrer det faktisk også rigtig godt. Desuden er det så kæmpe stort, at det helt sikkert vil blive det nye yndlings-håndklæde. Vi elsker nemlig store håndklæder!

  Pris: 230 kroner
  Køb dit Funkita/Funky Trunks håndklæde lige her
  Perfekt som julegave for: Mor/far, Onkel/moster, fætter/kusine, søskende.

 • Svømmepakke: Pro pakken (Pris: 1.399 kroner)
 • Trekantede badebukser: Funky Trunks Peak Performance (Pris: 239 kroner)

  0 kommentarer

  Skriv en kommentar

  Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

  Tidligere sete Vis alle
  Luk menu

  Historik

  Luk menu

  Anbefalet til dig

  Luk menu

  Favoritter

  Ingen favoritter fundet