www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Denne måneds anmeldelse omhandler svømmebrillen Arena Cobra. Du kan forberede dig på en meget pos...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Månedens anmeldelse: Arena Cobra

Opdateret sidst d. af Ida Kristensen Læsetid: ca. 4 minutter.

Denne måneds anmeldelse omhandler svømmebrillen Arena Cobra. Du kan forberede dig på en meget positiv anmeldelse, da dette er min all time favorit brille! Anmeldelsen er opdelt i mindre overskrifter, hvor jeg vil uddybe mine indtryk af svømmebrillen.

Jeg har testet svømmebrillen i følgende 3 farver:

  • Blue, Orange, Blue

  • Red, Yellow, Black

  • Smoke, Silver, Green

     

Endelig en mindre brille!

Personligt foretrækker jeg svømmebriller med mindre glas, så brillen ikke går op og dækker øjenbrynet. Og med hensyn til størrelse sidder den her brille altså lige i skabet!

For at give en idé om størrelsen, er denne brille en anelse mindre end Speedo Speedsocket og en anelse større end TYR Tracer Junior.

 

Det vigtige farvevalg

Et andet stort plus er det store udvalg af farver for denne model. Jeg har som skrevet testet brillen i 3 forskellige farver, hvor hver farve har sine gode egenskaber. Ved indendørs træning foretrak jeg klart at anvende brillerne med det blålige og rødlige glas, da jeg synes, at brillen med mørke (smoke) glas giver for mørke omgivelser. Ved brug af brillerne med rødligt og blåligt glas, blev omgivelserne faktisk ligefrem lysere, hvilket jeg er kæmpe fan af!

Ved udendørs træning var det dog den mørke brille, som var den klare vinder. Brillen dæmper lyset tilpas, og står fint imod solens blændende stråler (testet i Tyrkiet).

En lille sjov detalje er, at du kan udskifte stropperne og næsebroerne, med stropper og næsebroer fra Arena Cobra i andre farver og dermed opnå dit eget personlige look for svømmebriller.

 

Effektivt spejl

De 3 forskellige farver som jeg testede, var alle med spejl; tilmed effektivt spejl. Jeg har bedt mine holdkammerater kommentere på spejlets effektivitet, ved at vurdere synligheden af mine øjne bag spejlet på brillen. På en skala fra 1-5 hvor 1 var meget tydelige øjne, og 5 var komplet dækkede øjne, scorede denne brille et gennemsnit på hele 4,6! Med denne brille får du altså et yderst lovende spejl.

Men med denne brille og som med alle andre svømmebriller med spejl, vil jeg igen understrege vigtigheden i at passe godt på sine briller. Spejloverfladen på briller kan nemlig ridses af, når brillen ligger og flyder frit i svømmetasken. Vil du forlænge levetiden på glasset på dine svømmebriller, anbefaler jeg, at du gør brug af den følgende brille-pose, som fungerer som en beskyttende hinde for dine svømmebriller, når du er på farten. Ønsker du at investere yderligere i dine svømmebrillers levetid, vil jeg anbefale dig at anskaffe et vandtæt svømmebrilleetui. På Watery.dk kan du købe et etui fra Arena til kun 100kr, hvilket jeg vurderer som en god investering til briller af en værdi af flere hundrede kroner.

Etuierne fra Arena fås i 4 forskellige farver. Du finder etuierne her: https://www.watery.dk/collections/diverse-svommeudstyr/products/arena-etui-til-svommebriller-bla

 

 

 

 


 

Brillen som kan, hvad den skal…

Min vurdering er, at Arena Cobra er den gode standardbrille. Brillen koster ikke en bondegård og holder hvad den lover, hvilket kan opsummeres i følgende bullets:

  • Racing fit; brillen yder minimal vandmodstand
  • Komfortabel
  • Godt udsyn under vand
  • Effektiv UV-beskyttelse
  • Behandlet med anti-dug

Derudover opfylder svømmebrillen alle standardkravene med udskiftelige næsebroer og justerbare stropper, som ikke løsner sig under træning. Alt i alt er Arena Cobra altså en yderst tilfredsstillende brille.

 

Lyder denne svømmebrille som noget for dig? Så kan du finde brillen i farverne blue, orange blue og smoke, silver, green  til 349,95kr lige her: https://www.watery.dk/pages/search-results?search={q=arena%20cobra}

Kan du lide denne brille, kan jeg også anbefale dig den opgraderede model Arena Cobra Ultra, som naturligvis også er at finde på Watery.dk. Du finder svømmebrillen til 389,95kr her: https://www.watery.dk/pages/search-results?search={q=arena%20cobra}

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet