Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Black Friday

Køb mere og få gratis gavekort

Køb for over 800 kr. og få et 100 kr. gavekort

Køb for over 1300 kr. og få et 200 kr. gavekort

Din kurv - produkter

16% rabat på ALT Speedo. Brug koden: speedo16 - Find Speedo her ➜ Bliv inspireret til de bedste svømmegaver til alle aldre ➜

Livetiming er nok en svømmers bedste redskab. Og nok også forældres redning, så de ikke altid beh...

Jeg er 18 år gammel og ejer og grundlægger af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Livetiming - en svømmers (og forældres) redning

Skrevet af Daniel Johannesen d. Læsetid: ca. 3 minutter.

Livetiming er nok en svømmers bedste redskab. Og nok også forældres redning, så de ikke altid behøver at være til stede i svømmehallen.

Skal vi ikke bare sige det sådan her: Livetiming redder rigtig mange - både svømmere og forældre. Og det gør Livetiming på rigtig mange måder.

Personligt ville vi ikke kunne klare et svømmestævne uden livetiming. Og ligeså har vores svømmekammerater det også (sådan ser det i hvert fald ud, når de altid har deres smartphone med sig med Livetiming åben).

Vi svømmere bruger da også systemet til rigtig meget både før, under og efter et stævne:

- Før stævne: Før et stævne, så er det på Livetiming, at man altid tjekker startlister, for at tjekke sine konkurrenter og placeringer ud. Det er super nemt og ligetil.
- Under stævne: Mens svømmestævnet er i gang, så tjekker man alt fra program lister til resultatlister på Livetiming. Specielt program lister er meget brugt, da det er langt nemmere at tjekke Livetiming på sin smartphone i stedet for at finde et fysisk program et eller andet sted i svømmehallen. Det samme med resultatlister.
Desuden bruges livetiming også rigtig meget af forældre, bedsteforældre osv. til svømmere, som ikke lige kunne være i hallen, men som alligevel ønsker at se deres børn svømme “live”. Og det gøres ofte med funktionen “live”
- Efter stævne: Her kigger man selvfølgelig på resultatlister.

livetiming
Et eksempel på hvordan Livetiming ser ud på computeren. Her kan man følge med i alt fra splittider og hvem der fører løbet - helt uden at være i svømmehallen. 

Jeg kender ikke livetiming? Hvad er livetiming og hvad kan det?

Ærligt, så SKAL du kende til livetiming, hvis du er en seriøs svømmer på et nogenlunde niveau. Og hvis det er fordi, at du aldrig nogensinde har hørt om det før, så må jeres klub ikke være en rigtig svømmeklub.

Ej, sådan forholder det sig selvfølgelig ikke. Det er bare sådan, at det føles i de danske svømmehaller til stævner osv. Der er Livetiming bare SÅ populært, og det er fra de helt unge til de mere rutinerede svømmere.

Dette skyldes, udover at det bare er et fantastisk brugervenligt og lækkert system, at der ikke er tilsvarende services overhovedet, som kan komme i nærheden af Livetiming. De er længder foran andre programmer, som prøver at kunne lave det samme.

Grundlæggende set, så er livetiming “bare” en side/app, hvor man som svømmer (og forældre) kan tjekke alt fra startlister, program lister og resultatlister fra stort set alle stævner i Skandinavien. Også har Livetiming den mest fantastisk funktion, hvor man gennem appen/side kan se et løb/heat live i forhold til tider, splittider, hvilken placering man er på osv. Dette er virkelig unikt.

Livetiming er altså rimeligt enestående, og man burde som svømmer minimum hente deres app, så det altid ligger lige ved hånden.

Relaterede artikler

- Vigtig Information til Blac...

- Er det ok at tisse i svømme...

- [GUIDE] Kost til konkurrenc...

- TAK... Watery vinder "...

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.