www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Julegaver er altid dejlige. Det synes vi alle. Men de bliver bare dét bedre, når det rent faktisk...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

13 julegaver under 300 kroner enhver svømmer ville elske at få

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 5 minutter.

Julegaver er altid dejlige. Det synes vi alle. Men de bliver bare dét bedre, når det rent faktisk er noget vi kan bruge efterfølgende. Og omvendt, så er det også altid lidt sjovere for giveren af julegaven, når man kan se den ægte glæde i modtagerens smil, ikke sandt?

Desværre sker det modsatte alligevel lidt for ofte. Det der med at få et eller andet ligegyldigt, fordi man ikke kunne finde noget bedre. Så er det næsten bedre bare at lade være med at give noget.

Måske står du også lidt i den situation lige nu?

I hvert fald kan jeg hjælpe dig videre herunder, hvis du står og mangler den perfekte gaveide til ham/hende, som svømmer den ene bane efter den anden. Lyder det interessant? Så læs videre for filan, og få 13 forslag til julegaver, som enhver svømmer ville elske at få serveret på et sølvfad. Nemmere bliver din opgave som giver af en gave til en svømmer altså bare ikke.

Og lad os så komme til de 13 julegaver, som alle koster under 300 kroner, og er perfekte til at ligge under ethvert juletræ:

 1. Speedo Svømmeplade
  Denne røde fartdjævel, som vi kalder den, er nok det ypperste du kan finde indenfor svømmeplader. Speedos svømmeplade er både utrolig holdbar, rigtig behagelig at have armene på også laver den utroligt lidt vandmodstand på grund af dens udformning.
 1. TYR Special Ops 2.0 Polarized
  En lækker, lækker svømmebrille, som hovedsageligt er designet til åbent vand svømmere og triatleter. Med dens forholdsvis store brille, og en utrolig behagelig følelse, så er det nok en af de bedste svømmebriller til åbent vand svømmere overhovedet.

 2. Speedo Pullboy
  Vil man bare have den bedste pullboy, så kan ligeså godt købe denne Speedo Pullboy. Med dens karismatiske røde farve og udformning, så bliver denne her pull boy rent faktisk siddende mellem benene uanset hvad - tilmed helt uden at den skarver eller laver mærker mellem benene.

 3. TYR Microfiber håndklæde
  Er du blevet lidt træt af at tørre dig i vådt og ulækkert håndklæde. Så er dette TYR Microfiber håndklæde helt sikkert din løsning! Uden det store besvær kan du efter en vridning eller to af håndklædet, tørre dig igen og igen og igen og igen. Og igen.

 4. Aqua Sphere Kayenne
  Svømmebriller til børn er altid svære. De skal både være behagelige at have på. være nemme at ændre og have et sejt udseende. Er der én svømmebrille, som har det, så er det Aqua Sphere Kayenne. Et vaskeægte hit blandt rigtig mange vandhunde.

 5. TYR Tracer Junior Racing Metalized
  Er du til fart, coolness og behagelige svømmebriller? Så er det TYR Tracer Junior Racing Metalized der skal være dine nye yndlings svømmebriller! Med det virkelig stilfulde og lille design, og en komfort udover det sædvanlige, så får du her en vaskeægte verdensklasse svømmebrille, som selv de bedste svømmere i verden bruger.

 6. Aqua Sphere Wave badesandaler i blå
  Du vidste måske ikke du kunne få det, men det kan man altså: Aqua Sphere Wave badesandaler. Og de er virkelig lækre at have på. De sidder naturligt omkring foden, ikke for stramt - ikke for løst, så man rent faktisk kan holde ud at gå i dem. Perfekt at have på i svømmehallen til træning og stævner for både svømmer, forældre og bedsteforældre.

 7. TYR Swimple svømmebrille til børn
  Svømmende børn skal bare have en svømmebrille som virker, som sidder behageligt og som er nem at tilrette. Og det kan man vist godt sige at TYR Swimple svømmebrille til børn er. Ikke nok med at den har et naturligt og flot design, så er de også så behagelige at have på for børnene, at de ofte glemmer at de har dem på.

 8. Speedo Speedsocket spejl svømmebriller
  Er du konkurrencesvømmer? Elsker du fart? Så er det 100 procent Speedo Speedsocket spejl svømmebriller du skal have fat i med det samme. Ikke nok med at de er dejlige og naturlige at have på, så ligner man jo også et lyn med dem på. Virkelig fede og stilfulde, og enhver seriøs svømmers drøm at svømme med.

 9. TYR Wet/dry taske til vådt badetøj
  Den perfekte julegave til svømmeren, som har alt, og så alligevel ikke har det. Der er nemlig ikke noget værre end ulækkert og vådt badetøj i svømmetasken, som bare gør alt det andet vådt også. Løsningen på dette kunne med fordel være denne TYR Wat/dry taske til vådt badetøj. Enhver mors drøm til en svømmer, for så slipper man for at vaske svømmetøjet efter hveeeer svømmetræning.

 10. Aqua Sphere svømmehandsker
  Har du nogensinde prøvet at svømme med svømmehandsker? Nej, vel? Det burde du virkelig! Ikke nok med at det er super sjovt og anderledes i forhold til almindelige finger paddles, så hjælper det rent faktisk også din svømning og styrke. Og vil du have de bedste svømmehandsker på markedet, så er det Aqua Spheres du skal have fat i her.

 11. TYR Hydrofoil Pull boy
  En pull boy er altid en sikker vinder under juletræet. Og 2016 er ingen undtagelse. TYR Hydrofoil Pull Boy er en af de bedste pull boys på markedet, hvilket bla. skyldes dens unikke form, som gør den virkelig lækker at have mellem benene, så den hverken laver mærker eller skarver.

 12. Speedo Fastskin Elite Mirror svømmebrille
  Svømmebriller under juletræet. Det bliver bare ikke bedre for en svømmer - specielt ikke når det så er Speedo Fastskin Elite Mirror, som ligger der. For er der en svømmebrille, som kombinere mindst muligt vandmodstand og et gennemført design og behagelighed bedst, så er det nok denne Speedo svømmebrille.

Sådan! Godt klaret - du nåede gennem alle 13 forslag til svømmeren. Jeg håber du er blevet inspireret.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet