Tilbage til oversigten

[Julegaver] De bedste julegave anbefalinger til alle svømmere

Den helt rigtige julegave er altid svær at finde, det gør vi nemt for dig med denne julegave guide!

Vi har samlet de absolut bedste gaveideer til enhver svømmer, da vi den seneste tid får utallige spørgsmål omkring den PERFEKTE gave. Uanset om det er til motion, ferie, åbent vand, konkurrence eller blot til almindeligt ophold i vandet, så kan du finde gaven her.

Alle disse anbefalinger har vi selv og rigtig mange kunder testet og afprøvet - så vi ved med sikkerhed at de rent faktisk er anbefalelsesværdige.

Husk at du kan bestille helt indtil d. 23 December og modtage pakken dagen efter, men for at være helt sikker på at pakken er fremme inden jul så skal du bestille senest d. 21 December. 

Tilmed kan du få pengene refunderet kontant til og med d. 10 Januar 2024 og derefter har du mulighed for ombytning eller tilgodebevis.

Find julegaven til svømmeren der er...

Motionssvømmer - Motions- og fritidssvømmer
- Konkurrencesvømmer
- Børnesvømmer
- Åbent vand svømmer

Motions- og fritidssvømmeren:

Du har muligvis opdaget at svømning er en super god måde at træne og holde sig i form, her er det vigtigste at du føler dig komfortabel.

Svømmebriller:

Speedo Biofuse Flexiseal, er en svømmebrille som er velkendt for dens behagelig pasform som efterlader betydeligt mindre mærker efter brug. Dertil er de meget holdbare, så du kan bruge dem i lang tid.

Hvis du vil passe ekstra godt på dine briller så er det en god idé at lægge dine svømmebriller i et etui som dette Watery etui til svømmebriller.

En ekstra gave som en hver svømme vil sætte pris på er også en anti-dug spray, så kan du eller modtageren undgå duggede briller. Find anti-dug sprayen her.

Snorkling/dykning:

Når man snorkler, uanset om man er førstegangs-snorkler eller erfaren så er det vigtigt med et sæt som gør at du får en god oplevelse når du udforsker alt under vandets overflade.

Aqua Lung Combo Compass Snorkelsæt, er et sæt af høj kvalitet der med garanti vil give dig en positiv oplevelse i vandet, den er udstyret med en dry top så vand der ryger ned i snorklen minimeres og en envejs ventil så vandet kan pustes ud. 

Badetøj:

Tøj har altid været en svær gave, især hvis man ikke ved lige nøjagtig hvilken farve, mønster eller størrelse du skal købe. 

Derfor anbefaler vi ikke en specifik badedragt eller par badebukser, men med et udvalg på over 700 stykker badetøj så burde der være noget til alle. 

Se alle badedragter her.
Se alle badebukser her

Ørepropper og næseklemmer:

Speedo Ergo Ørepropper, er et klassisk par ørepropper der giver dig en behagelig pasform da de er ergonomisk formet. Dertil er de gode til at holde vandet ude af øret, hvilket rigtig mange svømmere oplever problemer med.

Watery næseklemme, der giver en blød pasform grundet blød silikone samtidig med at den sidder godt. 

Badehætte:

Uanset om du har kort eller langt hår så kan det være dejligt med en badehætte der kan sørge for at dit hår ikke bliver alt for vådt. 

Watery badehætte, som kan benyttes af alle svømmere hvis du ikke ønsker alt for vådt hår.

Watery badehætte til langt hår, er til personer med langt hår eller hvis du har et stort hovede, hvor den er mere fleksibel og mere plads øverst i hætten.

Konkurrencesvømmeren:

Som konkurrencesvømmer vil du gerne være den hurtigste, dette kan svømmeudstyr hjælpe dig med at blive.

Svømmebriller:

Speedo Speedsocket 2, er allerede en klassiker blandt konkurrencesvømmere, da de er lavet 100% med henblik på at minimere vandmodstanden og gøre dig hurtigere - dertil er de faktisk behagelige at have på. 

Arena Cobra Ultra Swipe, er også en velkendt svømmebrille til konkurrence og træning, de er ligeledes designet så du kan svømme hurtigere - derudover ser du smart ud med dem på.

Hvis du vil passe ekstra godt på dine briller så er det en god idé at lægge dine svømmebriller i et etui som dette Watery etui til svømmebriller.

En ekstra gave som en hver svømme vil sætte pris på er også en anti-dug spray, så kan du eller modtageren undgå duggede briller. Find anti-dug sprayen her.

Konkurrence badetøj:

Konkurrencebadetøj er et must for mange at have på ønskelisten og vi har et stort udvalg hvor du kan finde en badedragt eller et par badebukser der passer til dig eller modtageren.

Arena ST 2.0, er til nybegynderen og findes til både piger, drenge, damer og mænd.

Arena Carbon Flex, er til den erfarne som ønsker en kompressiv dragt der sikrer at du problemløst glider gennem vandet.

Svømmetaske:

TYR Alliance Team 30L, til børn og findes i mange farvevarianter. Den findes ligeledes til ældre børn og voksne her i en større 45 liters model her

Watery Squad Backpack 48L, har du problemer med at få alt udstyret med dig til træning så får du ekstra plads i vores egen Watery taske.

Anbefalelsesværdigt udstyr til konkurrencesvømmeren:

Svømmefødder: Arena Powerfin Pro

Finger paddles: Speedo Biofuse finger paddles

Svømmenet: Watery Active svømmenet

Svømmeplade og Pullboy: Watery Luxe Bundle

Snorkel: MP Focus snorkel

Wet/dry taske: Watery wet/dry taske til vådt badetøj

Motivations-plakater: Watery Svømme-plakater

Træningsbadetøj:

Speedo Tech Placement Jammer, er behagelige og findes til både mænd og drenge.

Arena Solid Lighttech, en klassiker som findes til både damer og piger.

Børnesvømmeren:

De fleste børn elsker vand og hvis ikke så vil de med garanti lære at elske det med det rette udstyr, med gaverne herunder vil barnet nyde at svømme både i poolen og på stranden.

Svømmebriller:

Aqua Sphere Seal 2, en absolut best-seller til børn da den har et stort udsyn som rigtig mange børn nyder godt af. Denne model findes i mange forskellige farvevarianter.

Aqua Sphere Vista, er til lidt større børn men giver samme gode pasform og et stort udsyn. Denne model findes i mange forskellige farvevarianter.

Hvis du vil passe ekstra godt på dine briller så er det en god idé at lægge dine svømmebriller i et etui som dette Watery etui til svømmebriller.

En ekstra gave som en hver svømme vil sætte pris på er også en anti-dug spray, så kan du eller modtageren undgå duggede briller. Find anti-dug sprayen her.

Havfruehaler:

Havfruehaler til drenge og piger har været et hit hele året, hvorfor den også allerede nu er blevet bestilt mange gange op til jul. Alle havfruehaler er ens, du skal blot finde den helt rigtige farve. 

Se alle vores havfruehaler til børn og voksne fra Fin Fun her

Svømmeveste: 

Til den uerfarne børnesvømmer vil det altid være en god idé med en svømmevest. 

Her anbefaler vi vores mest populære svømmevest fra Beco her

Våddragt:

Mange børn har svært ved at holde varmen både uden- og indendørs. Dette hjælper denne våddragt Aqua Sphere Stingray med. Dertil kan du bruge den til

Badesko:

Er du nervøs for at dit barn glider eller træder på sten, så er kan du få ro i sindet med et par badesko.

Beachwalker findes både i blå og lyserød til børn. Dertil findes de også til voksne her

Blebadebukser:

Til de helt små er blebadebukser en god investering som sørger for at babyen/barnet kan svømme uden fare for at uheldet skulle være ude. Dertil er det et krav i flere svømmehaller at man benytter en blebadebuks.

Se vores store udvalg af blebadebukser til både drenge og piger her.

Åbent vand svømmeren: 

At svømme i det åbne hav er en genre for sig selv hvor det rette udstyr er essentielt for at oplevelsen i vandet bliver god.

Våddragter:

Orca Open Water Core, er til alle svømmere som ønsker en yderst fleksibel våddragt til almindeligt ophold i vandet. Har du derfor svært ved at holde varmen, selv om sommeren så er dette et perfekt valg. Modellen findes til både mænd og kvinder

Orca S7, er til begynderen og den øvede som ønsker en dragt der kan bruges i store dele af året. Dertil er Orca lavet af super fleksibelt neopren kombineret med en høj opdriftsevne. Modellen findes til både mænd og kvinder.

Orca Equip, til den helt øvede som ingen problemer har med teknikken. Dragten er en af de mest fleksible vi nogensinde har prøvet og garanterer derfor en svømmeoplevelse der minder om at svømme i poolen. Modellen findes til både mænd og kvinder.

Neoprenudstyr:

Uanset hvor kuldeskær du er, så bliver det ofte nødvendigt at supplere din våddragt med neoprenudstyr, med et komplet sæt bestående af handsker, sokker og hætte kan man løbende justere mængden af udstyr man har behov for.

Se det komplette sæt her.

Svømmebriller:

Aqua Sphere Vista, er kendt for sin evne til at holde tæt kombineret med et ekstraordinært stort udsyn. 

Aqua Sphere Kayenne, er en mindre svømmebrille til åbent vand der er exceptionelt god til netop åbent vand og slutter helt tæt.

Hvis du vil passe ekstra godt på dine briller så er det en god idé at lægge dine svømmebriller i et etui som dette Watery etui til svømmebriller.

En ekstra gave som en hver svømme vil sætte pris på er også en anti-dug spray, så kan du eller modtageren undgå duggede briller. Find anti-dug sprayen her.

Havtaske:

Safety first, dette tror vi fuldt ud på, derfor anbefaler vi alle åbent vand svømmere at benytte en havtaske. Havtasker har en stærk farve som gør dig markant tydeligere i vandet og kan hjælpe dig hvis du skulle have behov for en pause. En ekstra fordel er at du kan opbevare dine ting i det vandtætte rum.

Vi anbefaler en havtaske i 30L som Watery havtaske med vindue. Havtasken findes også i mange andre farver her.

Badehætte: 

I åbent vand er det vigtigt at man bliver set af andre svømmere og fartøj, her kan en badehætte i en skarp farve bestemt hjælpe.

Watery badehætte i gul

Watery badehætte i pink

Watery badehætte i lysegrøn

Anbefalelsesværdigt udstyr til åbent vand svømmeren:

Anti-friktion: Undgå slidsår med Watery swimmer anti chafe oil

Gør det nemt at få våddragten på: Swimeze Quickgel

Vandtæt mobil-cover: Watery vandtæt mobil lomme

LED lys så du kan blive set i vandet: Watery vandtæt LED lys

Adventsgaver

Her kan du finde små gaver som stortset alle svømmere kan bruge uanset niveau. De er gode som adventsgaver til svømmeren.

}
Billigst eller prismatch

Vores pris-robotter opdaterer dagligt alle vores priser ift. konkurrenterne. Misser de, så udnyt vores prismatch med svar indenfor 24 timer.

+310.000 glade kunder

Med +6 år i markedet, så har vi hjulpet flere end nogen andre med udstyr til vandsport. Heldigvis kan vi prale af 5.200 5-stjernede anmeldelser (4,7 ud af 5.0).

08-16 support

Vi er sat i verden for at hjælpe. Derfor er vores kundeservice åben mandag til fredag fra 08 til 16 samt lørdag og søndag mellem 09 og 15. Kontakt os på chat, telefon og mail.

1 dags levering

Det kan du opnå ved bestilling før kl. 22:00 alle ugens dage - også i weekenden. Vi sender med DAO, Bring og GLS. Gratis fragt over 599 kr.

365 dages returret

Vi hader stress. Så du har altid 365 dage til at ombytte dine varer. Returnering tager 1-4 dage og behandles indenfor 24 timer.

Psst.. tilmeld dig Watery´s nyhedsbrev og få rabatkode til en gratis gave (værdi: 50 kr.)

Afmelding kan altid ske. Forvent ca. 1 ugentlig mail. Ved tilmelding accepteres vores persondatapolitik.