Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Black Friday

Køb mere og få gratis gavekort

Køb for over 800 kr. og få et 100 kr. gavekort

Køb for over 1300 kr. og få et 200 kr. gavekort

Din kurv - produkter

16% rabat på ALT Speedo. Brug koden: speedo16 - Find Speedo her ➜ Bliv inspireret til de bedste svømmegaver til alle aldre ➜

Et klassisk spørgsmål, som der kan være mange meninger omkring. Reelt set er det nok fordi, at de...

Jeg er 18 år gammel og ejer og grundlægger af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Er svømning en holdsport?

Skrevet af Daniel Johannesen d. Læsetid: ca. 1 minutter.

Et klassisk spørgsmål, som der kan være mange meninger omkring. Reelt set er det nok fordi, at der bare er to sider af den samme sag. For på den ene side, så er man jo alene i vandet (undtagen i holdkapper), men på den anden står der oftest et helt hold og hepper på en oppe i vandet. Men hvad er det så? En holdsport eller individuel sport?

Jeg vil nok mene en individuel…

Og det er udelukkende fordi, at man som svømmer selv er i vandet, og man er ikke på samme måde som i fodbold eller andre sportsgrene afhængige af holdet omkring sig. Man står selv med ansvaret for at levere til træning og stævner, hvor man ikke selv bliver påvirket, hvis en anden svømmer fra ens hold laver en dårlig præstation. Så svømning er nok dybest set en individuel sport, og det er nok også på baggrund af dette, at så mange elsker svømning. For man er kun sig selv, og gør man ikke selv det godt til træning, så er det også kun en selv, som vil kunne mærke det på tiderne til stævnerne.

Man er dog stadig et hold!

Når det så er sagt, så er svømning på ingen måde en sport, hvor man står alene - på ingen måde! Omkring en hver svømmer står der altid 15-20 andre svømmere, som hepper på en til den lyse morgen. Dem som man har trænet sammen med hver eneste dag de sidste mange år, så kommer svømning altså til at føles som en holdsport, hvor man hjælper hinanden i med og mod gang!

Relaterede artikler

- Vigtig Information til Blac...

- Er det ok at tisse i svømme...

- [GUIDE] Kost til konkurrenc...

- TAK... Watery vinder "...

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.