www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

I anledning af den amerikanskinspirerede shoppedag, BLACK FRIDAY, så har vi her hos Watery hevet ...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

De absolut bedste tilbud til triatleten!

Opdateret sidst d. af Andreas Mårtensson Læsetid: ca. 5 minutter.

I anledning af den amerikanskinspirerede shoppedag, BLACK FRIDAY, så har vi her hos Watery hevet nogle ekstra gode tilbud på alt fra badetøj og svømmeudstyr til kosttilskud og foamrollers op af hatten.

Som alle triatleter er bekendt med, så må man aldrig gå ned på udstyret, (vi har endda forsøgt at få noget af udstyret i carbon, se bare her: Carbon ).

For at hjælpe jer lidt på vej til det bedste udstyr til de bedste priser, så har vi her lavet en liste med fem tilbud til triatleten:

1. MP - Focus snorkel

MP Focus snorkel Adventsgaver til svømmere

Denne snorkel er også at finde på vores liste over de bedste tilbud for konkurrencesvømmere og det er der en helt klar årsag til. Snorklen er udformet i et lettriangulært design for at sikre at snorklen vibrerer mindst muligt ved højere hastigheder (særligt ved afsæt og vendinger).

Som triatlet tænker du nok, hvad skal jeg dog bruge en snorkel til? Jeg må ikke bruge den i åbenvand og jeg bliver stadig nødt til at træne min orientering ved at trække vejret fremad en gang i mellem. Svaret er ganske simpelt. Ved at bruge en snorkel udtager du et teknisk element fra din svømmestil. Dette giver overskud til at fokusere endnu mere på din kropsposition i vandet, armtag og benspark uden at dette bliver afbrudt regelmæssigt af en vejrtrækning.

I anledning af BLACK FRIDAY kan en sådan snorkel blive din for bare 189,95 (normalpris 299,95, altså en besparing på 37%)

Du finder snorklen her: Snorkel

 

2. Saferswimmer - havtaske 

Saferswimmer havtaske - Orange  svømmeudstyr

Karakteriserer du sig selv som triatlet, så kommer du ikke udenom svømning i åbenvand. Modsat svømmehallen er der ikke altid nogen til at holde øje med dig indefra land (selvom der burde, men det er en anden snak).

For at øge din sikkerhed, så kan det godt betale sig at tage en havtaske med sig. Den er både farverig og kan fungere som flydeelement, hvis problemer skulle opstå. Der er samtidig også plads til eventueller nøgler og telefoner (dog bør disse lægges i en vandtæt pose inden de kommer i tasken).

Selvom vandet er en smule for koldt til at træne i lige for tiden, så er den super rar at have liggende til sæsonen begynder. Ikke mindst fordi du kan få den til en stærk pris på bare 199,95, altså en besparelse på 33% i forhold til normalprisen.

Havtasken findes her: Havtaske

 

3. TriggerPoint - The Grid Foam Roller

TriggerPoint Grid Foam Roller - Sort

Dette tilforladelige massageinstrument, ser måske harmløst ud, men i virkeligheden er det nok noget af det mest modbydelige du kan byde dine hoftebøjere, lårbasser og hvad du ellers trænger til at få masseret.

TriggerPoint har med deres The Grid rulle, skabt et instrument som opfylder "Det skal gøre ondt før det gør godt", når det er sagt, så bruger jeg den personligt minimum en gang om dagen for at løsne op i særligt anspændte muskler. Derfor kan du selvfølgelig også få den til en super stærk pris i anledning af BLACK FRIDAY. Nemlig 299,95 (normalpris 399,95) altså 25% besparelse. 

 

Du finder den her: Foam-roller

 

4. Speedo - AquaPulse Max - Rød/Hvid

Speedo AquaPulse max - Rød/hvid Best Selling Products

Der findes stort set ingen liste over anbefalelsesværdige svømmebriller, hvor speedo ikker er respræsenteret, hvad enten det er deres ikoniske Speedo Speedsocket eller i dette tilfælde Speedo AquaPulse og det er der en soleklar årsag til. Køber du en svømmebrille fra Speedo, så virker den.

Vi har her med en triatlon/åbenvandsbrille at gøre. Dette betyder at der er lagt ekstra stor vægt på udsyn helt op til 180 grader! Samt relativt lyse glas, hvilket sikre at der kommer tilstrækkelig med lys ind selvom der er overskyet eller belysningen i svømmehallen er sparsom (i disse vintermåneder).

Brillen fås normalt til 399,95 men i denne anledning smækker vi prisen ned på 299,95.

 

Den findes her: AquaPulse

 

Ønsker du at læse mere om valg af svømmebrille/udstyr til åbenvandssvømning så læs med her: Åbentvandsudstyr

 

5. Speedo - Fastskin Pullbuoy

Speedo Fastskin Pullbuoy Best Selling Products

Speedo har relativt for nyligt smidt deres nye serie af udstyr på gaden, Fastskin-serien, ligesom deres hurtige konkurrencebadetøj. I denne serie vil jeg blot nævne at deres pullbouy er yderst praktisk udformet. Ikke nok med den har en lækker overflade, som gør at man let kan holde fast på den med benene, så er den også lavet i et hydrodynamisk design (ligesom jeres cykler er aerodynamiske). Hvilket betyder der vil være mindre drag under træningen. Dette har i sig selv ikke den helt store effekt, men fordi den netop laver mindre modstand, så er den også lettere at holde fast på. Jeg har altid haft svært ved at nogle pullbouys, pga. tendens til hjulbenethed, men med denne er det ikke et problem. 

Pullbouy'en findes her til en lækker pris på bare 179,95: Fastskin Pullbouy

Vil du af princip ikke købe Speedo eller vil du se et alternativ så har Watery lavet en lignende model: Alternativ fra Watery

 

Køber du dine julegaver nu, bytter vi frem til d. 31 januar 2018!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet