www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

På Watery.dk kører vi rabatter på helt op til 70%(!!) på black friday. Vi har faktisk så mange go...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

De 9 bedste BLACK FRIDAY tilbud til elitesvømmere!

Opdateret sidst d. af Ida Kristensen Læsetid: ca. 5 minutter.

På Watery.dk kører vi rabatter på helt op til 70%(!!) på black friday. Vi har faktisk så mange gode tilbud, at det kan være svært at overskue og udvælge de bedste deals. 

Vi har derfor samlet en liste med de 9 bedste BLACK FRIDAY tilbud til elitesvømmere, som udgør den største del af vores kundegruppe. 

 

1. Speedo FS3 Elite brille

Til black friday kører vi rabat på de klassiske og ikke mindst super komfortable race-briller; Speedo FS3 Elite. 

På Speedo FS3 Elite brille i hvid og grå/mirror kører vi nemlig minimum 50% rabat! Det vil sige, at du til black friday kan købe  Speedo FS3 Elite - hvid til sølle 229,95kr (hvor normalpris; 500kr), og Speedo FS3 Elite Mirror - grå til sølle 249,95kr (hvor normalpris; 500kr)!

- Skulle du stadig være i tvivl om, hvorvidt Speedo FS3 kollektionen er noget for dig? Så har jeg en anmeldelse af Speedo FS3 Elite Mirror - sort, som du finder her: https://www.watery.dk/blogs/waterylife/anmeldelse-2017s-mest-hypede-svommebriller

Du finder Speedo FS3 Elite - hvid her: https://www.watery.dk/products/speedo-fs3-elite-brille-hvid

Du finder Speedo FS3 Elite Mirror - grå her: https://www.watery.dk/products/speedo-fs3-elite-mirror-gra

 

2. MP Focus snorkel

Til black friday har vi intet mindre end 37% rabat på Focus snorklen, designet og udviklet af den bedste; Michael Phelps. Som elitesvømmer er der altså ikke meget, som kan konkurrere med en helt spritny og ren snorkel. Snorklen kan købes til 189,95kr til black friday (hvor normalpris; 300kr)!

Du finder snorklen her: https://www.watery.dk/products/mp-focus-snorkel

 

3. TYR Alliance Team 30L

Er taske slidt, og lugter den en anelse jordslået? Så kan du til black friday få en helt ny TYR taske til 300kr (hvor normalpris 419,95kr)! Vi har nemlig hele 30% på TYR Alliance Team 30L tasker i farverne lyseblå/lyserød og sort/rød.

Du finder TYR Alliance Team 30L lyseblå/lyserød her: https://www.watery.dk/products/tyr-team-alliance-30l-lysebla-lyserod

Du finder TYR Alliance Team 30L sort/rød her: https://www.watery.dk/products/tyr-alliance-team-30l-sort-rod

 

4. Arena Flex  Paddles

Til black friday kan du købe Arena Flex paddles nedsat med hele 52%! Det vil sige, at du kan få et par nye paddles til 120kr (hvor normalpris; 250kr)! Ved brug af paddles kan du øge dit tryk på vandet, og dermed opnå et endnu stærkere armtag.

Padlerne fås i både lyserød og grøn.

Du finder Arena Flex Paddles her: https://www.watery.dk/search?q=Arena+flex+paddles

 

5. Badedragter

Til black friday kører vi nogle sindssyge tilbud på badetøj til både drenge og piger. Starter vi med pigerne kan du bl.a. købe følgende 2 badedragter, som er sat ekstra meget ned!

- Arena Spider Booster sort/lyserød til 250kr (hvor normalpris 500kr)!

Du finder Arena Spider Booster sort/lyserød her: https://www.watery.dk/products/arena-spider-booster-sort-lyserod

- Speedo Allover Digital Rippleback sort/pink til 250kr (hvor normalpris 500kr)!

Du finder Speedo Allover Digital Rippleback sort/pink her: https://www.watery.dk/products/speedo-allover-digital-rippleback-sort-pink

 

6. Badebukser

Til black friday kører vi nogle sindssyge tilbud på badetøj til både drenge og piger. Vi har selvfølgelig også en masse gode tilbud til drengene! Du kan bl.a. købe følgende 2 badebukser, som er sat ekstra meget ned!

- Arena Saredos trekantede sort til 149,95kr (hvor normalpris; 249,95kr)!

Du finder Arena Saredos trekantede sort her: https://www.watery.dk/products/arena-saredos-trekantede-sort

- Funky Trunks Hex on Legs Classic - drenge til 149,95kr (hvor normalpris; 229,95kr)!

Du finder Funky Trunks Hex on Legs Classic - drenge her: https://www.watery.dk/products/funky-trunks-hex-on-legs-classic-drenge

 

7. Speedo Fastskin Prime Mirror Red/Black

Speedo's nyeste skud på stammen inden for ultamive stævnebriller, Speedo Fastskin Prime Mirror Red/Black, har vi nedsat med hele 45% til black friday. Det vil sige, at du lige nu kan få Speedo's nyeste og bedste brille til 399,95kr (hvor normalpris; 700kr)!

Du finder Speedo Fastskin Prime Mirror Red/Black her: https://www.watery.dk/products/speedo-fastskin-prime-mirror-red-black

 

8. Speedo LZR Elite X - pink

Dette er efter min mening Watery's VILDESTE tilbud til black friday! På Speedo LZR Elite X - pink sparer du nemlig intet mindre end 52%(!!). Det vil sige, at du kan købe den farverige stævnedragt til 1200kr (hvor normalpris; 2500kr)!

Du finder Speedo LZR Elite X - pink her: https://www.watery.dk/products/speedo-lzr-elite-x-pink

 

9. Arena Carbon Air Women - blå

Vi har selvfølgelig også et VAN(D)VITTIGT tilbud til pigerne, så de kan få opfrisket stævnegarderoben. Du kan til black friday købe Arena Carbon Air Women - blå til 1999,95kr (hvor normalpris; 2900kr)! 

Du finder Arena Carbon Air Women - blå her: https://www.watery.dk/products/arena-carbon-air-women-bla

 

Dette oplæg er skrevet af elitesvømmere til elitesvømmere. Sidder du derfor som forældre, eller af anden relation til en elitesvømmer, kan vi godt garantere, at dette er en valid guide, hvis du mangler gaver til juleaften eller adventskalenderen. -Og der findes altså bare ikke noget federe, end at finde nyt svømmegear under juletræet juleaften! ;-)

Køber du dine julegaver nu, bytter vi frem til d. 31 januar 2018!

1 kommentar

  • Hej. Min datter har meget meget smalle fødder, så meget så de svømmefødder hun har passer i længden, men falder affærdige de er for brede. Hvilke mærker/ modeller skal man gå efter? VH liselotte

    Liselotte d.

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet