www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

OBS: Se en masse nyttig information om Danish open 2017 lige her: Hvad er danish open i svømning...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Danish Open i svømning - hvad, hvorfor, hvornår, hvordan?

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 2 minutter.

OBS: Se en masse nyttig information om Danish open 2017 lige her:

Hvad er danish open i svømning? Hvorfor afholdes Danish Open? Hvornår afholdes det? Hvordan kommer man med til det? Hvad er forskellen mellem Danish Open og DM? Spørgsmålene om Danish open er uendelige, men her får du svaret på de fleste.

Hvad er Danish open i svømning?

Kort sagt: Danish Open er et årligt internationalt svømmestævne, hvor både de bedste danske og flere internationale svømmestjerner deltager for at kvalicere sig til forskellige internationale mesterskaber.

Hvorfor afholdes Danish Open

Som beskrevet ovenfor, så er stævnet kvalifikations stævne til alle de største internationale mesterskaber. Det afholdes altså for at kunne give mulighed for at de bedste danske svømmere alle har optimale muligheder for at kvalificere sig til specifikke mesterskaber. Det kan f.eks. være OL hvert 4. år, VM hvert andet år, EM hvert andet år ligesom også de bedste junior svømmere hvert år forsøger at kvalificere sig til EM for juniorer.

Men kunne de ikke bare kvalificere sig til måske DM eller andre stævner? Jo, som udgangspunkt kunne de nok godt, men Danish er lavet for at kunne give optimale rammer herhjemme til kvalifikationer, ligesom man samtidig samler flere internationale svømmestjerner (som f.eks. den hollandske olympiske mester Femke Hemskerk samt den tyske verdensrekordholder på 200 fri, Paul Biedermann).

Hvornår afholdes Danish open så?

Som udgangspunkt afholdes det hvert år i April. På den måde er det så sent på sæsonen, at svømmerne kan være toptunede, ligesom der også bagefter er mange måneder indtil det internationale mesterskab i sommerferien.

Hvordan kommer man med til Danish Open?

Da man ved Danish Open forsøger at holde så højt niveau som muligt, så er der opstillet nogle tidskrav, som man skal svømme under for at kunne komme med. De kan ses her. Men er man under disse tider, så bør man som udgangspunkt godt kunne med.

Hvad er forskellen mellem Danish Open og DM?

Et spørgsmål som sikkert ligger mange på hinde er, hvad forskellen mellem de to danske mesterskaber er. Men det er altså, at Danish Open udelukkende handler om kvalifikationer til internationale mesterskaber, hvorfor det er placeret noget tidligere end DM.

Ønsker du at holde dig opdateret omkring Danish open, så bør du holde øje med svoem.dk omkring April - der bliver der opdateret med diverse opnåede kravtider og andet fra danmarks største svømmestævne.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet