Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Black Friday

Køb mere og få gratis gavekort

Køb for over 800 kr. og få et 100 kr. gavekort

Køb for over 1300 kr. og få et 200 kr. gavekort

Din kurv - produkter

16% rabat på ALT Speedo. Brug koden: speedo16 - Find Speedo her ➜ Bliv inspireret til de bedste svømmegaver til alle aldre ➜

Efter henvendelse fra Haslev Svømmeklub formåede vi på under 3 uger at udforme tilbud, få tasker ...

Jeg er 18 år gammel og ejer og grundlægger af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

CASE: 40 TYR tasker med broderi til Haslev Svømmeklub

Skrevet af Daniel Johannesen d. Læsetid: ca. 2 minutter.

Efter henvendelse fra Haslev Svømmeklub formåede vi på under 3 uger at udforme tilbud, få tasker hjem, få brodereret to logoer og sendt de 40 TYR tasker til Haslev - endda til en rigtig stærk pris og under kontinuerlig dialog med klubben. 

I starten af sidste uge modtog 40 forventningsfulde, unge svømmere i Haslev Svømmeklub deres helt nye TYR tasker fra Watery.dk. Inden da havde taskerne været til broderi, således at både Haslevs logo samt en sponsors logo kunne stå flot på toppen og siden af tasken. Heldigvis blev taskerne taget godt imod af svømmerne, som i dag anvender dem både til den daglige svømmetræning og diverse svømmestævner. 

Baggrunden var at Haslev Svømmeklub med bestyrelsesformanden, Jesper Kongstad, i spidsen ønskede at give svømmerne en ens taske med både klublogoet og sponsorens logo på. Til dette tog Jesper i slutningen af August fat i os, og med det samme greb vi Jespers ønsker og i løbet af få dage blev vores tilbud accepteret efter lidt korrespondance frem og tilbage omkring design og placering af logoer. I starten af September fik vi så sendt 40 TYR tasker hjem fra TYR, og umiddelbart derefter sendt til vores samarbejdspartner her i her Horsens, som laver broderier blandt meget andet. Det tog 5 hverdage at få broderiet de i alt 80 broderier, hvorefter taskerne blev sendt direkte til Haslev, således at svømmerne kunne modtage dem i midt September. 

I dette samarbejde var det vigtigt for Haslev Svømmeklub at både klubbens og sponsorens logo blev broderet på tasken, og ikke bare trykt på som vi ellers normalt gør. At logoerne broderes på betyder både at det holder noget længere og ser noget mere gennemført ud. Vi syntes også selv resultatet blev ret skarpt, hvis vi selv skulle sige det.

Haslev Svømmeklub ved bestyrelsesformand, Jesper Kongstad, siger selv følgende om samarbejdet og hans oplevelse:

"Hurtige svartider, god dialog, godt prisleje - alt i alt utroligt positivt og klubben vil henvende sig igen for andre tilbud i fremtiden"

Bonus-info: Siden ovenstående udtalelse er vi netop nu i dialog med Haslev også om 100 klub-badehætter.

I kan prøve at se resultatet her (vi er ret stolte af det):

svømmetaske med broderi haslev svømmeklubsvømmetaske med broderi haslev svømmeklub

 

 

Relaterede artikler

- Vigtig Information til Blac...

- Er det ok at tisse i svømme...

- [GUIDE] Kost til konkurrenc...

- TAK... Watery vinder "...

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.