www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

PADDLEBOARDS PÅ LAGER - OMGÅENDE LEVERING - SPAR OP TIL 55% Prisbaskere · SPAR OP TIL 80% · Slutter Mandag kl. 23:59

Efter henvendelse fra Haslev Svømmeklub formåede vi på under 3 uger at udforme tilbud, få tasker ...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

CASE: 40 TYR tasker med broderi til Haslev Svømmeklub

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 2 minutter.

Efter henvendelse fra Haslev Svømmeklub formåede vi på under 3 uger at udforme tilbud, få tasker hjem, få brodereret to logoer og sendt de 40 TYR tasker til Haslev - endda til en rigtig stærk pris og under kontinuerlig dialog med klubben. 

I starten af sidste uge modtog 40 forventningsfulde, unge svømmere i Haslev Svømmeklub deres helt nye TYR tasker fra Watery.dk. Inden da havde taskerne været til broderi, således at både Haslevs logo samt en sponsors logo kunne stå flot på toppen og siden af tasken. Heldigvis blev taskerne taget godt imod af svømmerne, som i dag anvender dem både til den daglige svømmetræning og diverse svømmestævner. 

Baggrunden var at Haslev Svømmeklub med bestyrelsesformanden, Jesper Kongstad, i spidsen ønskede at give svømmerne en ens taske med både klublogoet og sponsorens logo på. Til dette tog Jesper i slutningen af August fat i os, og med det samme greb vi Jespers ønsker og i løbet af få dage blev vores tilbud accepteret efter lidt korrespondance frem og tilbage omkring design og placering af logoer. I starten af September fik vi så sendt 40 TYR tasker hjem fra TYR, og umiddelbart derefter sendt til vores samarbejdspartner her i her Horsens, som laver broderier blandt meget andet. Det tog 5 hverdage at få broderiet de i alt 80 broderier, hvorefter taskerne blev sendt direkte til Haslev, således at svømmerne kunne modtage dem i midt September. 

I dette samarbejde var det vigtigt for Haslev Svømmeklub at både klubbens og sponsorens logo blev broderet på tasken, og ikke bare trykt på som vi ellers normalt gør. At logoerne broderes på betyder både at det holder noget længere og ser noget mere gennemført ud. Vi syntes også selv resultatet blev ret skarpt, hvis vi selv skulle sige det.

Haslev Svømmeklub ved bestyrelsesformand, Jesper Kongstad, siger selv følgende om samarbejdet og hans oplevelse:

"Hurtige svartider, god dialog, godt prisleje - alt i alt utroligt positivt og klubben vil henvende sig igen for andre tilbud i fremtiden"

Bonus-info: Siden ovenstående udtalelse er vi netop nu i dialog med Haslev også om 100 klub-badehætter.

I kan prøve at se resultatet her (vi er ret stolte af det):

svømmetaske med broderi haslev svømmeklubsvømmetaske med broderi haslev svømmeklub

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet