www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Som konkurrence- eller elitesvømmer har man ofte et eller to par yndlings svømmebriller, som man ...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Top 5 svømmebriller til elitesvømmere

Opdateret sidst d. af Daniel Johannesen Læsetid: ca. 6 minutter.

Som konkurrence- eller elitesvømmer har man ofte et eller to par yndlings svømmebriller, som man inderst inde bare gerne vil bruge til en hver lejlighed, selvom man jo godt ved, at det ikke er muligt, fordi der selvfølgelig er forskel på, om man skal bruge dem til træning, hvor de sidder i flere timer om ugen eller til stævner, hvor de helst skal sidde der i mindre tid. Hvis du ikke har nogle yndlings-briller eller bare gerne vil prøve noget nyt, så har jeg fundet mine 5 yndlings svømmebriller og rangeret dem.


1. MP Xceed Titanium Mirror i hvid

mp xceed titanium mirror

De første svømmebriller, som jeg impulsivt tænkte på, som mine yndlings svømmebriller var disse fra Micheal Phelps, fordi for det første så har MP Xceed Titanium Mirror store kurvede glas, så du altid kan holde øje med dine konkurrenter – selv i de mest pressede situationer, og for det andet så er de utrolige behagelige at have på, og til sidst så er de jo designet af både førende eksperter men også selve Micheal Phelps og Bob Bowman.

Jeg mener, at svømmebrillerne både egner sig som træningsbriller men også svømmebriller, fordi på baggrund af deres lille profil, så laver de mindre vandmostand, de har det store udsyn, og så er de så behagelige, at man kan og gerne vil have dem på til træning.

MP Xceed Titanium Mirror har desuden også et lækkert design, efter min mening, og jeg vil gerne anbefale dem, som dine næste svømmerbriller på baggrund af ovenstående, men også fordi de kan bruges til både inden- og udendørs træning, de er nemme at justere længden og størrelsen på båndene, de er anti-dug og anti-ridset behandlet, og så er de silikonefri, så næsten alle kan tåle dem.

Stjerner: 5 ud af 5

Prisen på Watery.dk: 449,95 kr. 

Køb den lige her


2. Speedo Speedsocket 2 mirror i sort

speedo speedsocket mirror

Man kan heller ikke lade være med at tænke på disse lækre og klassiske svømmebriller, som bare fungerer. De fungere faktisk så godt, at Micheal Phelps svømmede med dem til OL i 2008, hvor han vandt og kæmpede sig til 8 guldmedaljer.

Speedo Speedsocket bruges både til træning og konkurrencer. Dette gør de fordi, at de kombinere en meget lav profil med en komfort ud over det sædvanlige. Tilsat et enkelt og stilfuldt design, så kan man altså godt forstå, hvorfor Speedo Speedsocket er så populær blandt rigtig mange svømmere og motionister.

Speedo Speedsocket egner sig derfor også både til stævner og træninger ifølge min mening. De har alt, hvad man skal bruge for at kunne svømme godt til både træning og stævner, og så har de et klassisk design, som næsten alle bryder sig om.

Stjerner: 4 ud af 5

Prisen på Watery.dk: Lige nu sat ned til 329,95 kr.

Køb den lige her


3. Speedo FS3 Elite Mirror i Sort

speedo fs3 elite mirror

Speedo Fastskin Elite Mirror er en af de nyere Speedo svømmebriller, men de er alligevel allerede blevet utrolig populære blandt rigtig mange svømmere. Det er de blevet, fordi de har en supper god komfort, og de laver hverken mærker eller irritere omkring øjnene. Speedo FS3 Elite mirror er nogle af de briller, som jeg har prøvet, der sidder så super godt om mine øjne, Desuden ser man bare vild professionel ud med denne her lyserøde farve, som i øvrigt både bæres af drenge og piger.

Speedo Fastskin Elite Mirror kan også både bruges til træning og til stævner. Til stævner vil du se super hurtig og professionel, men du skal være klar på, at du ikke er den eneste med brillerne. De kan også bruges til træning, fordi de sidder så ’mega-monster-ultra’ godt.

Stjerner: 4 ud af 5

Prisen på Watery.dk: Lige nu sat ned til 379,95 kr.

Køb den lige her


4. TYR BlackHawk Racing spejl

TYR BlackHawk Racing er de perfekte svømmebriller, hvis du går op i at svømme hurtigt! For Blackhawk er designet og konstrueret med en lav profil, som giver en slank og strømlinet pasform. Ikke nok med det, så er de latexfrie og allergivenlige, de har bløde Durafit puder (Med durafit puder mellem selve brillen og huden, er du sikret at svømmebrillen vil sidde behageligt over længere tid, ligesom du vil undgå at der kommer vand i svømmebrillen), de har et perifert udsyn (stort og bredt udsyn), og så er de FINA godkendt! Kan man ønske sig mere?

De har ikke bare alt ovenstående, de ser også hammer lækre ud. Jeg lover dig, at du vil se professionel og vild sej ud med dem. Du ville ikke bare se sej ud, men du vil også komme til at svømme hurtigere, fordi de er designet med en slank og lav profil, som sikrer minimal vandmostand.

Stjerner: 3 ud af 5

Prisen på Watery.dk: 329,95 kr.

Køb den lige her


5. VIEW Blade Zero Mirror - Black/smoke

View har altid været kendt for deres lækre svømmebriller, og disse er ingen undtagelse. VIEW Blade Zero Mirror er perfekt til svømmetræning, fordi de har en lille profil og en tæt silikonekant, men kan også sagtens bruges til stævner, da den ikke laver modstand sammenlignet med mange andre briller. Med disse på vil man stå knivskarpt til både træning og stævner, også er tilmed udstyret med spejlglas, som langt de fleste foretrækker.

Disse View briller i black/smoke er bare en af de mest anvendte svømmebriller blandt elitesvømmere. Og det forstår man godt på grund af den lave profil og virkelig komfortable udformning.

Stjerner: 3 ud af 5

Prisen på Watery.dk: 299,95 kr.

 Køb den lige her


Det var mine 5 yndlings, og jeg håber, at I i det mindste har fået noget inspiration og vil lytte til mig. Jeg vil ikke kun anbefale svømmebrillerne, men jeg vil også anbefale jer at købe dem over Watery.dk, fordi de har gratis fragt ved køb over 499 kr., de har 5 stjerner på trustpilot, og de får gratis ombytning i de første 30 dage.

3 kommentarer

 • Hej
  Kan I anbefale en svømmebrille som er latex fri – jeg har for nyligt oplevet, at jeg får rødt udslæt omkring øjnene lige hvor mine briller slutter til; lægen mener det er overfølsomhed overfor brillerne og jeg har tidligere slået ud ved brug af latex hansker.

  Lisbeth Weller laursen d.

 • Jeg har også haft problemet og bruger nu kun "Malmsten Swedish ". De kan i dag fås i rigtig mange farver.

  Mike Johansson d.

 • Hej
  Håber I kan hjælpe….
  Min datter svømmer på konkurrence holdet i Esbjerg.
  Men får hævet øjne hver gang hun træner… tror det er gummiet i brillerne hun ikke kan tåle.
  Har du evt uden gummi, eller nogen du vil anbefale til hende…

  Hilsen
  Julie

  Julie Lund øhlenschlæger d.

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet