Watery.dk

Daniel Johannesen

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

Vangevej 16, 8700 Horsens Danmark

$$

Hvad leder du efter?

Luk søgning

Black Friday

Køb mere og få gratis gavekort

Køb for over 800 kr. og få et 100 kr. gavekort

Køb for over 1300 kr. og få et 200 kr. gavekort

Din kurv - produkter

16% rabat på ALT Speedo. Brug koden: speedo16 - Find Speedo her ➜ Bliv inspireret til de bedste svømmegaver til alle aldre ➜

At Aqua Sphere svømmebriller er utroligt populære er der vist ingen nogen tvivl. Hele 40% af alle...

Jeg er 18 år gammel og ejer og grundlægger af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Aqua Sphere svømmebriller er de bedste - 5 grunde

Skrevet af Daniel Johannesen d. Læsetid: ca. 4 minutter.

At Aqua Sphere svømmebriller er utroligt populære er der vist ingen nogen tvivl. Hele 40% af alle solgte svømmebriller i Danmark, de er fra Aqua Sphere. Det vidner lidt om, hvor mange yngre børn og voksne, som svømmer med svømmebriller fra Aqua Sphere. Og vi har kigget lidt på det, og forsøgt at finde frem til HVORFOR  de er så populære og gode. Der må jo være et eller andet, som skiller dem ud fra de andre mærker. Og ved du hvad? Det er der så sandelig også! Se bare vores 5 punkter herunder, så vil du hurtigt opdage, hvorfor de er så populære, og hvorfor så mange kalder Aqua Sphere's svømmebriller de bedste af alle.

 1.   Utroligt holdbare og robuste 

  Et par Aqua Sphere svømmebriller kan ikke bare ødelægges, knækkes over, ridses eller på anden måde beskadiges - faktisk overhovedet ikke. For svømmebrillerne fra Aqua Sphere er lavet med en unik blanding af materieler, som gør brillerne utroligt robuste og holdbare. Dette er specielt godt i forhold til yngre børn og unge, som jo elsker at smide rundt med deres svømmebriller, som om det var en dukke. Men heldigvis, så kan de mange kast ikke ses eller mærkes på brillerne.

 2. Behageligheden og komforten er i fokus 

Med et par Aqua Sphere svømmebriller på, så kan man rent faktisk holde ud at have dem på i flere timer i træk - helt uden at man bemærker dem. Det er et kæmpe plus, og en af de ting, som fra starten har været Aqua Spheres mål. At lave nogle svømmebriller, som rent faktisk er behagelige at have på. Dette er specielt godt for yngre børn, som dermed ikke bliver trætte af at have sine briller på.
Tilmed laver brillerne stort set heller ikke mærker omkring øjnene, hvilket mange andre svømmebriller desværre gør.
Dette er ikke mindst opnået på baggrund af det gummi og plastik, som brillerne er lavet i. Det er nemlig kun bløde materialer, som Aqua Sphere bruger for at undgå for mange hårde punkter på selve svømmebrillen.
En sidste ting, som også får komforten til tops, er at der til alle Aqua Spheres svømmebriller følger mindst 3 udskiftelige næsebroer med, så man selv kan tilpasse svømmebrillen til ens egen størrelse
 1.   Enkle designs i Aqua Sphere svømmebriller

  Aqua Sphere svømmebriller er designet med det enkle og minimalistiske for øje. Dette betyder, at brillerne ikke er fyldt med alle mulige "ligegyldige" farver, designs og andet. Ofte er svømmebrillerne nemlig bare i en enkel gennemgående farve, hvilket åbenbart er meget populært.
  Derfor er der heller ikke så meget mere at sige om svømmebrillernes design. Det er enkelt, gennemtænkt og lækkert på en minimalistisk og flot måde. Ganske enkelt.

 2. Unikke teknologier

  En Aqua Sphere svømmebrille er ikke bare en almindelig svømmebrille. Nej, bagved banker et hjerte hårdt for at skabe nemmeste og bedste oplevelse for brugeren af svømmebrillen. Dette har ført til, at bla. alle svømmebrillerne fra Aqua Sphere har en unik måde at ændre længden på stropperne på - altså størrelsen på svømmebrillerne. Dette kan selv et 2-årigt barn nemlig selv gøre, så forældrene ikke er nødt til at indblandes hver gang.

 3. Forholdsvis billige

  Aqua Sphere svømmebriller er billige - ikke de billigste, men ihvertfald heller ikke de dyreste. De ligger et godt sted imellem med priser mellem 150 og 250 for deres almindelige svømmebriller. Dette er egentligt i den lavere ende, hvilket overhovedet ikke stemmer ovens med den kvalitet man altså får. Man får nemlig langt mere svømmebrille hos Aqua Sphere end man gør hos andre svømmemærker.

Så hvad er der mere at sige? Aqua Sphere er ganske unik, når det gælder udvikling, producering og fremstilling af svømmebriller. De formår at lave super lækre og holdbare briller, som både børn og voksne elsker at bruge.

⏭ Se alle vores Aqua Sphere svømmebriller her

Relaterede artikler

- Vigtig Information til Blac...

- Er det ok at tisse i svømme...

- [GUIDE] Kost til konkurrenc...

- TAK... Watery vinder "...

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.