www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Det er efterhånden nogle måneder siden Watery fik de nye Speedo Speedsocket 2 hjem, så nu er det ...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Anmeldelse: Speedo Speedsocket 2

Opdateret sidst d. af Ida Kristensen Læsetid: ca. 3 minutter.

Det er efterhånden nogle måneder siden Watery fik de nye Speedo Speedsocket 2 hjem, så nu er det vidst tid til en anmeldelse! Speedo Speedsocket 2 er Speedos nye opgraderede model af den gamle bestseller Speedo Speedsocket. 

Brillen koster 349,95kr på hjemmesiden: https://www.watery.dk/collections/svommebriller-til-traening-og-staevne/products/speedo-fastskin-speedsocket-2-mirror-sort

Brillen er testet i sort med spejl, som ind til videre er den eneste udgave, som modellen findes i i Danmark. Derudover er brillen testet under både udendørs og indendørs træning og til stævner for at give dig den mest optimale anmeldelse. 

 Den nye Speedo Speedsocket 2 bevarer den klassiske speedsocket pasform, men har udvidet det perifere udsyn, så du kan se mest muligt i vandet. Udvidelsen af udsynet ses som den nye formning af brilleglasset, som nu er vinklet omkring siderne på dine øjne også. Personligt synes jeg, at den nye vinkling af glasset fremstår en del mere professionelt, man ser bare lige lidt hurtigere ud med de Speedo Speedosocket 2!

Normalt holder jeg mig faktisk helst til briller med lyse glas, da jeg føler at briller med sort glas, gør omgivelserne for mørke. Jeg har derfor heller aldrig rigtigt benyttet mig af den gamle model Speedo Speedsocket med sorte glas (medmindre jeg har trænet i Skive Badeland, hvor bassinet er meget lyst). Men der skal jeg love for, at Speedo har skudt papegøjen med denne nye model i sort! Brillen har nemlig sorte glas, men uden at brillen på nogen måde gør omgivelserne for mørke! Det sorte men på samme tid lyse glas, skjuler altså øjene fuldstændigt men uden at dæmpe belysningen for meget. Dette har jeg været så glad for, at jeg har anbefalet denne brille til samtlige af mine holdkammerater, som tilbagemelder samme positive oplevelse med de lyse omgivelser ved brug af brillen. Er du typen der kan lide at træne i mørke eller bare generelt mørke omgivelser, bør du altså holde dig til den gamle Speedo Speedsocket!

Efter at have brugt denne brille 2 uger på træningslejr i udlandet under den bagende sol, kan jeg konkludere, at brillen bestemt også egner sig til udendørs træning! Jeg var en smule nervøs for den skarpe og direkte sol udenfor, nu hvor brillen ikke dæmpede belysningen så meget indenfor. Disse nervøse tanker blev bragt til skamme, hold fast en god svømmebrille! Træningen udendørs gik som smurt uden at skulle knibe øjnene sammen eller opleve nogen form for hovedpine. Lige med hensyn til udendørs træning synes jeg dog, at Speedos gamle Speedsocket var mere behagelig, da den gamle model gør omgivelserne så mørke, som den nu gør. Men dermed ikke sagt at den nye Speedo Speedsocket 2 ikke kan klare jobbet!

Brillen er med spejl, hvilket fungerer som et ekstra filter mod solen. Nedenstående billede er taget i direkte sol, hvor spejleffekten virkelig kan ses!

Brillen er som den gamle Speedsocket model med dobbelstrap, for bedste fitting omkring hovedet. Ved test af brillen, fandt jeg den både ideel til træning og stævner, grundet den lille vandmodstand som brillen yder. 

Har du yderligere spørgsmål? Så smid en kommentar på artiklen! #Waterylife

Jeg fortsætter i hvert fald med at bruge disse briller, ind til Watery får nyt gear på shoppen igen!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet