www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

JANUARUDSALG - SPAR OP TIL 75% [+300 produkter nedsat] - Først til mølle - Udforsk her

Du har med garanti set brillerne før. Arena Cobra Ultra og Speedo FS3 Elite svømmebrillerne er al...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

Anmeldelse: 2017's mest hypede svømmebriller

Opdateret sidst d. af Ida Kristensen Læsetid: ca. 4 minutter.

Du har med garanti set brillerne før. Arena Cobra Ultra og Speedo FS3 Elite svømmebrillerne er altid at finde i svømmehallen, når der afholdes stævner. 

Men er hypen fortjent? Og hvilken brille er bedst?

Jeg har testet begge briller i både træningssituationer og stævnesituationer, og jeg er nu klar med mit bedste bud på ovenstående!

Speedo FS3 Elite

Kort historie om brillen; Brillen udkom i 2012 i perioden op mod OL i London, og har siden sin udgivelse været super populære hos svømmere verden over.

Jeg har testet brillen i farven sort. Brillen har spejl, som beskytter dine øjne mod lyset og skjuler dine øjne bag brillen. Derudover har brillen IQfit tension stropper, så du kan indstille brillens stopper lige præcis efter dit behov. Jeg er helt vild med IQfit tension stropperne, da de løse stropper (fra dobbeltstroppen hvor man spænder brillerne) ofte godt kan blive et irritationsmoment, når de bliver viklet ind i snorklen, eller hænger og "blafrer" bag hovedet..

Ud over dette er brillen naturligvis også behandlet med anti dug og har et behageligt gummi omkring øjnene. 

Som benævnt i flere af mine andre anmeldelser her på bloggen, ønsker jeg ikke, at briller med sort glas giver for mørke omgivelser under indendørs træning. Dette krav opfylder denne brille med stor tilfredshed!

Derudover er jeg simpelthen nødt til at fremhave behageligheden af at have disse briller på. Gummiet omkring øjnene er MEGET blødt, hvilket jeg er kæmpe fan af! Derudover er brilleglasset "vinklet", så brillen følger dit ansigts form (brillen går også ud på tindingerne - som det ses af ovenstående billede). Dette bidrager ikke bare til en yderst behagelig pasform, men også til et meget hydrodynamisk design. 

Skulle jeg sætte et enkelt lille minus på den brille, skulle det være, at jeg få gange har ramt brilleglasset med mine øjenvipper, når jeg har blinket. Dette har ikke påvirket mig på nogen måde, men jeg ved af personlige erfaringer, at det kan fremkalde irritation hos visse. Men dette skyldes naturligvis brillens meget hydrodynamiske design. 

Overordnet får brillen et kæmpe thumbs up her fra! Det er yderst behagelig og stilfuld brille!

 

Arena Cobra Ultra

Kort historie om brillen; Arena Cobra Ultra er arena's nyeste skud på skammen. Det er Arena først brille med den såkaldte TPE kanten (den lille kant på glasset vinklet ned på kinden). Siden brillen blev udgivet, af salget af brillen verden over gået AMOK!

Jeg har testet brillen i farven i sort/sølv. Brillen har altså sorte glas med spejl, som ligesom Speedo FS3 brillen beskytter dine øjne mod lys og skjuler øjene. Modsat Speedo FS3 brillen synes jeg dog, at glasset her bliver en anelse for mørkt (det minder lidt om Speedo's klassiker; Speedo Speedsocket). Omgivelserne bliver simpelthen for mørke under indendørs træning efter min smag... Når det er sagt, er brillen SUPER ideel til udendørs træning, eller træningsmiljøer med meget belysning! Brillen er nemlig meget komforttabel. Brillens gummi er en tand hårdere en gummiet omkring øjnene ved speedobrillen, men det fungerer rigtig godt med resten af brillens design.

Brillen er med dobbeltstrop. Stroppen splittes dog først op i to en 5-10cm efter brilleglasset, hvilket øger brillens hydrodynamiske design. Brilleudformningen fungerer helt vildt godt for mig! Under brug af brillen havde jeg følelsen af et godt bredt panorama, hvor brillens udformning ikke forstyrrede mit udsyn. Brillen er ligesom Speedo FS3 brillen med kurvede brilleglas. 

Ved denne brille var jeg især meget imponeret af dens anti-dug. Anti-duggen er selvfølgelig altid god ved nye briller, men denne brille fortsætter med en god anti-dug effekt efter en måneds kontinuerligt brug.

Med brillen følger der 5 næse-broer.

 

Overordnet er det to helt fantastiske briller! Da brillerne er testet til indendørs brug og under indendørs stævner, må jeg dog indrømme, at min personlige favorit er Speedo FS3 brillen. Jeg er helt solgt af det meget bløde gummi og IQfit stropperne. Arena Cobra Ultra er også en yderst lækker brille, hvilket også afspejles i de danske svømmehaller, den sort/sølv model blev dog for mørk i glasset til mit behov!

Så er brillerne hypen værdige? Det bliver et stort JA her fra. 

1 kommentar

  • Hej jeg hedder Marie og er 13 år gammel. En af mine største drømme er at blive elitesvømmer når jeg bliver ældre. Men går kun til svømning 2 gange i ugen og har gået til svømning i ca 5/6 år. Er det urealistisk at jeg gerne vil blive elitesvømmer engang fordi jeg ikke svømmer særlig meget eller? Hvis du har nogen gode fif til at blive en god svømmer må du gerne skrive dem til mi?

    Marie Krab d.

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet