www.watery.dk

Daniel Johannesen

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Ove Jensens Alle 31 D, 8700 Horsens Danmark

Din kurv - Din kurv -

Sommerudsalget er startet | Spar op til 60% | Find sommerens hotteste tilbud her! ☀️

Har du fået en lidt "tynd" ønskeseddel af svømmeren i år? Og vil du gerne give en speciel gave, s...

Jeg er 20 år gammel og indehaver og ide-mand af Watery.dk. Jeg har efterhånden svømmet over 13 år som både baby, barn og nu elitesvømmer med over 7 træninger om ugen i Horsens. Elsker alt der har med vand at gøre, hvilket mine indlæg her også afspejler.

5 ekstraordinære julegaver til svømmeren

Opdateret sidst d. af Ida Kristensen Læsetid: ca. 3 minutter.

Har du fået en lidt "tynd" ønskeseddel af svømmeren i år? Og vil du gerne give en speciel gave, som får svømmeren til at adskille sig fra mængden? Med kun 15 dage til jul nærmer glædens fest sig med hastige skridt. Men med online-shopping er det nemmere end nogensinde før at få alle julegaverne hjem i rette tid. 

Vi er dog også bekendte med de mange muligheder for spændende julegaver, som onlineshopping giver. For at gøre det hele mere overskueligt, har vi derfor samlet en liste med 5 ekstraordinære julegaver til dig, som ønsker at give en positiv overraskelse til svømmeren i år. Vi har altså på denne julegaveliste udskiftet de gode klassiske ønsker som svømmebriller og badetøj (som stadig er herlige gaver at få som svømmer) med noget af det nyeste træningsudstyr på markedet til svømmeren!

1. Snurk Pool sengtøj

Et af de seneste skud på stammen på webshoppen er dette sengetøj med print som bunden af en pool. Sengetøjet indeholder naturligvis både dyne- og pudebetræk. Sengetøjet måler 140*200cm. Det er efter vores mening prikken over i'et på svømmeværelset! 

Sengetøjet fåes både til enkeltseng og dobbeltseng (dobbeltdyne). Sengtøjet til enkeltseng koster 499,96kr.

Du finder sengetøjet her.

2. Triggerpoint Grid Foam Roller

Foam Rolleren er et internationalt hit, og anvendes af atleter verden over. Foam Rolleren er et redskab formet som en hul rulle, som bruges til at blødgøre, massere og afspænde musklerne, ved at rulle musklerne over rullens mønster, som har områder med forskellig hårdhed. Med Foam Rolleren bestemmer atleten selv, hvor stort et tryk, han/hun vil ligge på musklerne, ved at variere procentdelen af egen kropsvægt, som atleten presser mod rullen. Foam Rolleren er lavet i hårdt solidt plastic, og kan derfor også anvendes at "voksne" svømmere. 

Foam Rolleren fåes i 4 forskellige farver på hjemmesiden, hvoraf de tre farver Camo, Lime og Orange lige nu er sat ned med 50kr til 349,95kr.

Du finder Foam Rollerne her.

3. Svømmeplakat

Vores svømmeplakater er yderst efterspurgte. På webshoppen finder du i alt 10 forskellige plakater med hver sit design og motiverende citat. Plakaterne er designet af svømmere til svømmere. 

Plakaterne koster kun sølle 99,95kr pr. stk.

Du finder plakaterne her.

 

4. Funky badehætter

På webshoppen har vi massevis og sjove og funky badehætter med spændende designs. Vi har bl.a. nedenstående badehætte fra Funky Trunks. Vil du være ekstra ekstra kreativ, eller skal du måske bruge en sjov gave til pakkeleg, kan du købe en hvid badehætte eller en badehætte med trykket "Hello my name is ......", hvor du selv kan give dit kreative bidrag i form af tegning/tekst med sprittusch på badehætten.

Du finder alle vores badehætter her.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bemærk at din kommentar først vises, efter den er blevet godkendt af en administrator.

Tidligere sete Vis alle
Luk menu

Historik

Luk menu

Anbefalet til dig

Luk menu

Favoritter

Ingen favoritter fundet